We are currently experiencing technical difficulties, which means that you cannot log in to My Pages. We are working on solving the problem as quickly as possible. If you need to get in touch with us, please contact our customer service.

2020-03-31

Sammen finner vi løsninger – kontakt oss dersom du trenger hjelp!

Vi befinner oss i en unik og ukjent situasjon, mange hjem og bedrifter går nå inn i en veldig krevende økonomisk situasjon med stor usikkerhet, dette har vi forståelse for.

Den virkeligheten vi har tatt som en selvfølge har på kort tid blitt snudd på hodet og vi har alle et ansvar for å bidra til det som er best for fellesskapet. Vi tar dette veldig alvorlig. Vi har og vil fremover, kontinuerlig vurdere hvilke tiltak vi kan gjøre for å hjelpe våre kunder og skyldnere med økonomiske utfordringer.

Ja, akkurat nå føles fremtiden usikker, men du skal vite at din økonomiske situasjon er vår hovedoppgave. Vårt ansvar er hver dag å finne gode individtilpassede løsninger. Vi vil gjøre vårt ytterste for å oppnå dette, sammen med deg. For oss i Alektum Group er den oppgaven viktig, nå mer enn noen gang.

For å kunne bidra til din situasjon ønsker vi at du tar kontakt med oss.

Om du velger å ringe inn eller sende oss en epost, sitter våre saksbehandlere klare for å møte deg og dine spørsmål. Det er gjennom individuell vurdering vi kan finne den beste måten å bidra til akkurat din situasjon. Våre avgjørelser blir tatt ut ifra din situasjon, og vårt ønske er å samarbeide med deg for å finne langsiktige løsninger for din økonomi.

Vi kan for eksempel

  • Hjelpe deg med å sette opp en nedbetalingsplan eller justere beløpet på innbetalingene
  • Inngå lengre nedbetalingsavtaler

 

Kontaktinformasjon:

Du kan kontakte oss døgnet rundt på info@alektumgroup.no eller ta kontakt med oss pr telefon mandag – torsdag 08.00-20.00 og fredag 08.00-18.00. Vårt telefonnummer er 24 00 46 86.