Om Oss

Vi tar hånd om dine fakturaer. Med varsomhet.

Fra det øyeblikket vi våkner, er vår virkelighet, vår tilnærming og vår fremtid avhengig av styrken til en eneste ting: våre relasjoner. Vi er alle avhengige av dette. Også forretningsrelasjoner. Og hemmeligheten? Tillit. En faktor som er dypt forankret i Alektum Group. Vi er overbeviste om at inkassobransjen har en viktig rolle i dagens samfunn. Vi hjelper mennesker i en tøff situasjon samtidig som vi hjelper bedrifter med å få betalt.

Vår erfaring med å håndtere alle typer interessenter i en organisasjons økosystem gjør at vi forstår alle de ulike perspektivene, stressfaktorene og behovene som oppstår ved hvert ledd i en verdikjede. Det gjør at vi kan finne den beste løsningen for alle. Det krever også forståelse. Samme størrelse passer ikke for alle. Det kreves skreddersydde løsninger for å skape forretningsfordeler.

Vi finner løsninger som frigjør verdier, utnytter lokal kunnskape på ulike internasjonale markeder og leverer vårt omfattende tilbud fra ett enkelt kontaktpunkt. Dette ved å forenkle det vanskelige fra begynnelse til slutt.

14 land. 1 system.

Vi finnes på 14 markeder rundt om i Europa, , så vi kan hjelpe deg uansett hvor dine kunder befinner seg. Og med ett system og én kontaktperson for alle land, kan vi forenkle dine utenlandske forretninger.

Kontakt
”Vår virksomhet handler om å hjelpe andre bedrifter med å oppnå vekst gjennom finansielle løsninger og rådgivning. Det som skiller oss fra våre konkurrenter, er at vi ser på forbrukerens fremtidige betalingsevne. Vi dømmer ingen på forhånd, og vi arbeider hardt for å motvirke gjeldsproblemer i samfunnet.”

Linus Singelman, adm.dir. Alektum Group

Shoppe Lagom – Et initiativ fra Alektum Group

Betalingsanmerkninger på grunn av ubetalte inkassokrav øker og vi i Alektum Group er daglig i kontakt med mennesker som av ulike grunner har kommet på etterskudd med sine fakturaer. Vi ser en urovekkende trend der stadig flere kjøper for mye. Det vil si ting som de kanskje egentlig ikke har råd til. Vi ser at mange havner i en uholdbar situasjon. Men vi vet også at de aller fleste ønsker å gjøre opp for seg. Derfor føler vi at vi har en viktig rolle å fylle. Sammen med våre kunder kan vi gjøre en forskjell. Ingen tjener på en ubetalt faktura – ikke våre kunder, ikke inkassoselskapet og aller minst de gjeldstyngede.

Gjennom initiativet Shoppe Lagom vil vi inspirere til et bærekraftig forbruk – en privatøkonomisk balanse – og på den måten motvirke gjeldsproblemene i samfunnet.

Besøk shoppelagom.no

Alektum Group | Konsern

Alektum Group har eksistert siden 1992 da vi startet som et rendyrket inkassoselskap. I dag driver vi virksomhet i 14 europeiske land, har over 700 ansatte og omsetter for mer enn SEK 2 milliard. For å lese mer, besøk alektumgroup.com

Les mer

Jobbe hos oss

Vi drives av en vilje til å hjelpe bedrifter med å vokse og nå sitt fulle potensial på en bærekraftig måte. Det samme gjelder for våre medarbeidere.

Les mer