Porteføljekjøp

Forfalte– eller usikrede fordringer, kan påvirke både kontantstrømmen og likviditeten. Vi tilbyr både kjøp av porteføljer av ubetalte fordringer og løpende kjøp av fordringer avhengig av hvordan bedriftens behov ser ut for øyeblikket. For vi vet av erfaring at det sjelden finnes én løsning som passer for alle. Vår ambisjon er at du som kunde skal få dine penger så snart som mulig, men samtidig beholde din kunderelasjon.

Risikofritt

Overlat deres ubetalte kundefordringer til oss, og få deres penger omgående. Når dere selger deres kundefordringer til oss, overtar vi den medfølgende risikoen og håndterer de ubetalte fakturaene for dere.

Your business. With care.

Vi setter dine kunderelasjoner og ditt varemerke fremst. Med våre innovative AI-løsninger kan vi finne den beste veien fremover og dermed sikre at den gjeldssatte forstår at det finnes flere ulike alternativer å velge mellom. Vi arbeider nært og personlig med deres kunder, for å finne en effektiv og bærekraftig måte å få dem til å betale gjelden på. Vi gjør alt vi kan for at dere skal kunne opprettholde både relasjonene og forretningene med deres kunder.

Raskt og enkelt

Hvorfor gjøre ting komplisert? Med vår lange erfaring innen gjeldshåndtering, og med et team som drives av å hjelpe mennesker, kan vi garantere en rask og enkel prosess når dere bestemmer dere for å selge deres ubetalte kundefordringer til oss.

Har du spørsmål om løsningene våre? Kontakt oss for rådgivning