Interessert i rask og sunn vekst?

Så fint – det er nemlig akkurat derfor vi er her. Vår drivkraft er å hjelpe selskaper med å vokse og oppnå sitt fulle potensial på en sunn måte. Det gjør vi blant annet ved å finne de riktige kundene for dere, forbedre likviditeten og sikre at dere får betalt for varene eller tjenestene deres.

Noen eksempler på hva vi kan gjøre for dere

Finne de riktige kundene

Vi vet hvor kostbare ikke-betalende kunder kan være. Derfor har vi utviklet et tilbud som gjør at dere finner og bearbeider de riktige kundene samt har mulighet til å maksimere inntektene. 

Få betalt for innsatsen

Det vi ikke vet om inkasso er sannsynligvis ikke verdt å vite. Vår lange erfaring, våre utprøvde metoder og humane verdier gjør at dere får betalt for tjenestene og utfordringene deres – uten å skade relasjonen til kundene deres.

Bli sterkere

Gjennom våre enkle, kostnadseffektive og skreddersydde løsninger for bedriftsfinansiering og fakturatjenester får dere plass, styrke og forutsetninger for å vokse dere større og sterkere.

Mer tid til å vokse

Når vi kjøper de forfalte fordringene deres, øker dere bare kontantstrømmen. Dere frigjør en masse dyrebar tid som dere kan bruke på nysalg og strategier for å vokse.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss.

Det spiller egentlig ingen rolle om dere er et større selskap eller om dere ønsker å utfordre de store aktørene på markedet. Om dere selger tjenester eller varer. Om dere sitter i Sverige, Tyskland, Polen eller et av alle de andre europeiske landene der vi driver virksomhet.

Vi har bredden, kunnskapen og den lange erfaringen som kreves for å utvikle forretningene og relasjonene deres i riktig retning. Dessuten er vi genuint interesserte og enkle å ha med å gjøre. Det ligger i vår natur å lytte og samarbeide oss frem til en løsning som er tilpasset deres forutsetninger og mål.

Arild Fjeldheim
Vice President Sales
Til toppen av siden