Den virkeligheten vi har tatt som en selvfølge har på kort tid blitt snudd på hodet og vi har alle et ansvar for å bidra til det som er best for fellesskapet. Vi tar dette veldig alvorlig. Vi har og vil fremover, kontinuerlig vurdere hvilke tiltak vi kan gjøre for å hjelpe våre kunder og skyldnere med økonomiske utfordringer.

Ja, akkurat nå føles fremtiden usikker, men du skal vite at din økonomiske situasjon er vår hovedoppgave. Vårt ansvar er hver dag å finne gode individtilpassede løsninger. Vi vil gjøre vårt ytterste for å oppnå dette, sammen med deg. For oss i Alektum Group er den oppgaven viktig, nå mer enn noen gang.

For å kunne bidra til din situasjon ønsker vi at du tar kontakt med oss.

Om du velger å ringe inn eller sende oss en epost, sitter våre saksbehandlere klare for å møte deg og dine bekymringer. Det er gjennom individuell vurdering vi kan finne den beste måten å bidra til akkurat din situasjon. Våre avgjørelser blir tatt ut ifra din situasjon, og vårt ønske er å samarbeide med deg for å finne langsiktige løsninger for din økonomi.

Vi kan for eksempel

  • Hjelpe deg med å sette opp en nedbetalingsplan eller justere beløpet på innbetalingene
  • Inngå lengre nedbetalingsavtaler

 

Kontaktinformasjon:
Du kan kontakte oss døgnet rundt på info@alektumgroup.no eller ta kontakt med oss pr telefon mandag - torsdag 08.00-20.00 og fredag 08.00-18.00. Vårt telefonnummer er 33 74 45 00.