3. oktober kjøper Alektum AS samtlige aksjer i det familieeide selskapet Kredittgjenvinning AS. Handelen er et viktig ledd i arbeidet med å øke nærværet i Norge og innebærer at omsetningen i Norge fordobles.

«Norge har lenge vært et prioritert marked for oss, hvor vi i første rekke har vokst sammen med våre svenske kunder. Med denne overtakelsen blir det nå enklere for oss å nå ut til og vokse sammen med norske kunder», sier Mats Augurell, CEO Alektum Group.

Kredittgjenvinning AS ble grunnlagt i 1995 og har i dag rundt tretti ansatte ved kontoret i Oslo og en omsetning på over 30 millioner norske kroner. Det familieeide selskapet har siden starten tilbudt kundene både fakturaservice og inkassotjenester og har i dag en stor kundebase innen bank og finans.

«Det er utrolig spennende at vi nå blir en del av Alektum Group og kan nyte godt av konsernets bredde, kompetanse og pågangsmot. For medarbeiderne åpner det seg nye og spennende muligheter, og vi vil kunne gi kundene et komplett tilbud», sier Njål Kleiberg, Kredittgjenvinning AS’ grunnlegger og CEO, som etter overtakelsen fortsatt kommer til å arbeide med salg og markedsføring i Alektum AS, samt blir en del av selskapets ledelse.

Arbeidet med sammenslåingen begynner umiddelbart. Både Kredittgjenvinnings kontor i Oslo og Alektums kontor i Tønsberg kommer fortsatt til å være der. Medarbeiderne ved de to kontorene vil samarbeide tett for å bygge opp et felles selskap og en felles kultur.

«Målet er å slå sammen IT-systemene i størst mulig grad og skape synergier som gir et enda bedre tilbud til kundene. I mellomtiden går det daglige arbeidet med kundene sin vante gang», sier Rune Asheim, Country Manager for Alektum i Norge.

Ønsker du ytterligere informasjon, kontakt:
Mats Augurell, CEO Alektum Group, +46 (0)708-79 90 32, mats.augurell@alektumgroup.com
Rune Asheim, Country Manager Alektum AS, +47 (0)33-74 45 33, rune.asheim@alektumgroup.com