33744500

Har du fått brev fra oss?

Har du spørsmål, kan du kontakte oss på 33 74 45 00 eller pr mail til info@alektumgroup.no. Vil du nedbetale gjeld, kan du gjøre det via Plan & Pay.

Om Alektum Group

Kontakt oss

Om Alektum Group

Alektum Group er et familieeid selskap som tilbyr inkasso og tilhørende tjenester. Gjennom en unik kombinasjon av nyskapende produkter og tjenester støtter vi kundene våre gjennom hele den finansielle prosessen med pålitelig informasjon og juridisk ekspertise, slik at de finner riktige kunder, forbedrer likviditeten, effektiviserer fakturaadministrasjonen og reduserer kredittrisikoen. Vi tror på langsiktige partnerskap gjennom nært samarbeid, skreddersydde løsninger og taktfull dialog med kundens kunde. Å samarbeide med oss skal alltid være enkelt og effektivt – riktig løsning på riktig tidspunkt for riktig resultat.

Alektum Group har drevet virksomhet siden 1992, da vi startet som et rendyrket inkassoselskap. Vi driver i dag virksomhet i 18 europeiske markeder, har ca. 650 ansatte og omsetter for over 1,2 milliarder kroner.

Ett Alektum Group

Vi har hele tiden trodd på verdien av en sammenhengende prosess og en unik kombinasjon av produkter og tjenester. I 2015 slo vi derfor sammen 28 mindre foretak til ett Alektum Group, noe som gjør at vi i dag kan støtte våre kunder og samarbeidspartnere gjennom hele den finansielle prosessen. Med Alektum Group som partner innen inkasso og tilhørende tjenester kan du utvikle forretningsrelasjonene dine. Vi hjelper deg å finne de rette kundene, forbedre likviditeten, effektivisere fakturaadministrasjonen og redusere kredittrisikoen. Dette er mulig takket være en tydelig definert verdikjede som omfatter juridisk rådgivning, ledende informasjonstjenester og effektive finansielle løsninger og fordringskjøp. Vi deler målene dine og støtter virksomheten din, slik at du kan ivareta forholdet til kundene dine.

Å samarbeide med oss skal alltid være enkelt og effektivt – riktig løsning på riktig tidspunkt for riktig resultat.

Mer informasjon om Alektum Group

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Takket være vårt unike tilbud av produkter og tjenester kan vi støtte deg gjennom hele den finansielle prosessen – fra salg til betaling – med blant annet kunderekruttering, kredittopplysning, bedriftsfinansiering, fakturatjenester, inkasso, oppsøk og fordringskjøp. Våre erfarne jurister gir deg dessuten ekstra støtte under hele prosessen for å skape trygghet og fremgang.

De siste nyhetene

Til toppen av siden