Alektum Group har en egen avdeling som har spesialisert seg på bedriftsinkasso (business-to-business eller B2B). Vi utfører bedriftsinkasso på en måte som setter deg som oppdragsgiver i sentrum, og tilpasser metodene våre for å finne en løsning som passer til nettopp din virksomhet og dine ønsker, samtidig som vi alltid håndterer kunden din objektivt og profesjonelt. Du har alltid tilgang til en personlig saksbehandler som hjelper deg raskt og forretningsmessig, og som benytter all sin erfaring og juridiske kompetanse til å finne en god strategi som gjør at du får betalt raskere.

Våre bedriftsinkassotjenester

Purringer

Vi kan i første omgang håndtere purringene dine. Du sparer både tid, penger og ressurser på å la oss ta hånd om purringene dine. Vi sender ut purringene og overvåker deretter dine utestående fordringer til betalingen er mottatt.

Inkasso

Alle våre saksbehandlere som jobber med bedriftsinkasso, er spesialister på området og har lang erfaring med å håndtere fordringer bedrifter imellom. Både du og kunden din blir behandlet på en profesjonell måte, og du kan føle deg trygg på at vi har kunnskap om relevant lovgivning og håndterer saken på riktig måte, slik at du får betalt fordringene dine.

Overvåking i etterkant

Iblant oppstår det situasjoner der kunden ikke har økonomisk mulighet til å betale gjelden sin. Da hjelper vi deg å overvåke fordringen til kundens økonomiske situasjon endres, og vi sørger for at fordringen ikke foreldes.

Kontakt oss, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg!