33744500

Har du fått brev fra oss?

Har du spørsmål, kan du kontakte oss på 33 74 45 00 eller pr mail til info@alektumgroup.no. Vil du nedbetale gjeld, kan du gjøre det via Plan & Pay.

Har du fått brev?

Har du fått brev?

Her finner du mer informasjon om hva du bør gjøre hvis du har gjeld hos oss som du ikke kan betale, hvis du vil nedbetale gjelden din eller hvis du ønsker mer informasjon om gjeld og inkassoprosessen generelt. Du er alltid velkommen til å kontakte oss for mer informasjon.

Hvis du ikke kan betale

Dette er en vanlig situasjon, og du er slett ikke alene. Har du ikke mulighet til å betale hele gjelden på en gang hjelper vi deg med å opprette en nedbetalingsplan. Kontaktinformasjon finner du på brevet fra oss. Du kan også ringe vårt sentralbord eller benytte skjemaet nederst på siden.

Vår nettjeneste Plan & Pay gir deg muligheten til å sette opp et månedsbudsjett og lage en plan for hvordan du skal tilbakebetale gjelden.

Våre to viktigste råd

  1. Hvis du ikke kan betale alt på en gang, bør du finne ut hvor mye du faktisk kan unnvære hver måned. Lag et budsjett!
  2. Kontakt oss og be om å få opprette en betalingsplan. Fortell hvordan situasjonen er for øyeblikket, og hvor mye av gjelden du kan nedbetale hver måned. Det er nesten alltid mulig å finne en løsning som fungerer for begge parter.

Kontakt kundeservice

Til toppen av siden