33744500

Har du fått brev fra oss?

Har du spørsmål, kan du kontakte oss på 33 74 45 00 eller pr mail til info@alektumgroup.no. Vil du nedbetale gjeld, kan du gjøre det via Plan & Pay.

Fordringskjøp

Kontakt oss

Fordringskjøp

I fordringene dine ligger det et stort, uutnyttet potensial for økt kontantstrøm. Dette kan du dra nytte av! Vi kjøper selskapets forfalte fordringer – og du får pengene umiddelbart.

Vil du frigjøre kapital og ressurser? Gjennom et fordringskjøp, der vi kjøper dine forfalte fordringsporteføljer, øker du kontantstrømmen og slipper å ha kapital bundet opp i fakturaer. Du behøver heller ikke bekymre deg over ubetalte fakturaer og kaste bort tid og penger på dette. Den jobben tar vi oss av!

Fordringskjøp reduserer din risiko

Vi kan ta hånd om samtlige eller deler av fordringene dine. Det avhenger av hvilke behov selskapet ditt har for øyeblikket. Når du selger fordringene dine til oss, overtar vi risikoen og arbeidet med å få fakturaene dine betalt. Du kan i stedet bruke verdifull tid og energi på å gjøre nye forretninger.

Selg fordringene – ikke kundeforholdet!

Velg forretningspartner med omhu. Alektum Group har et grunnleggende, unikt perspektiv for å gi deg trygghet: vår ambisjon er at du som kunde skal få pengene dine tilbake og samtidig ivareta kundeforholdet. Våre rutiner og grundige prosesser ved kjøp av fordringer har et tydelig fokus: du skal også ha et godt forhold til den aktuelle kunden videre.

Til toppen av siden